Els objectius de Leonor Gómez, nova presidenta del Centro Popular Andaluz de Sant Cugat

La junta entrant té com a reptes principals donar a conèixer l'entitat a la ciutadania i recuperar els socis perduts durant la pandèmia

Leonor Gómez, prenent possessió del càrrec
Leonor Gómez, prenent possessió del càrrec | TW
19 de maig del 2022
Actualitzat a les 11:38h

El Centro Popular Andaluz (CPA) de Sant Cugat estrena nova junta. Aquest passat cap de setmana, Leonor Gómezagafava les regnes de Miguel Jiménez al capdavant de l'entitat amb dos reptes principals: donar a conèixer el CPA a la ciutadania i recuperar els socis perduts durant la pandèmia -aproximadament una seixantena-.

Amb una dinàmica "continuista" respecte al llegat del mandat anterior, Gómez confia posar en marxa totes aquelles activitats previstes que, per culpa de la Covid-19, es van acabar quedant al calaix. En declaracions a NacióSantCugat, la nova presidenta afirma que aviat promocionaran un ampli i divers ventall d'iniciatives per visibilitzar-se i emmirallar la seva diversitat de socis i públic. Un atractiu programa que acollirà des dels tradicionals balls de sevillanes i flamenc, fins a danses del ventre i activitats de fitness entre d'altres. "No renunciem a res", ha remarcat.

Pel que fa al local, que està en procés de venda pels deutes de l'entitat, Gómez espera que l'Ajuntament compleixi la seva paraula i estigui avançant en la tramitació per la compra de l'edifici -que vindria acompanyada d'un conveni d'usos amb el CPA-. Tot i això, confessa que el procés sembla "paralitzat", ja que el consistori no els ha traslladat res en aquesta direcció des de fa més d'un any. En aquest sentit, alerta que l'entitat continua enfrontant-se a "deutes i obligacions econòmiques" i que, per tant, malgrat que l'administració local sigui la seva opció preferida, no es tanquen les portes a ofertes d'inversors privats.

Respecte a la resta d'integrants de la nova junta, el president sortint Miguel Jiménez esdevindrà el tresorer acompanyat de la vicepresidenta de l'EMD per Junts per Valldoreix, Susana Herrada, el president de la secció local del PP, Álvaro Benejam, i de l'exregidor del PSC, Michael Cáceres, i d'Enric Hidalgo. Una junta que aplega forts perfils polítics de la ciutat i que Gómez considera d'utilitat: "Ens serà d'ajut tenir-los perquè són coneixedors i estan més acostumats a les realitats més burocràtiques i administratives del municipi".