Monestir-Sant Francesc bategarà amb força amb la celebració d'una gran jornada festiva

“Fem Barri” tornarà de nou aquest dissabte 21 de maig per crear comunitat i mostrar la vitalitat del barri

Redacció
16 de maig del 2022

Després de dos anys d'aturada pandèmica, la jornada festiva "Fem Barri" tornarà de nou el pròxim dissabte 21 de maig per crear comunitat i mostrar la força i vitalitat de la comunitat del Monestir-Sant Francesc.

Una Diada que té com a objectiu esdevenir un espai de trobada entre el veïnat, els comerços i les entitats per donar a conèixer el barri i els seus recursos. Amb aquesta voluntat, els Jardins de Sant Francesc acolliran a partir de les 11 h del matí diverses actuacions musicals, de dansa, mercats solidaris, activitats infantils i tornejos esportius, entre d'altres.

Des del govern local, la regidora de Ciutadania, Gemma Aristoy, ha reivindicat la col·laboració del consistori en aquesta iniciativa organitzada per la Xarxa Monestir-Sant Francesc: "Donem tot el suport per fer possible aquesta jornada festiva pensada per dinamitzar el barri i fer-lo lluir. Un barri que té una vida social molt intensa i que batega gràcies a la seva gent, les seves entitats, els seus comerços i també a les activitats solidàries que s'hi organitzen".