Ciutat

L'Ajuntament busca incentivar el patrocini entre entitats i empreses de Sant Cugat

S'ha elaborat un dossier de patrocini i un argumentari per facilitar la seva connexió

per NacióSantCugat, Sant Cugat del Vallès, Catalunya | 13 de maig de 2022 a les 17:19 |
Les dues tinentes d'alcaldia Vila i Madrona presentant el nou portal web | Sergi Baixas

L'Ajuntament de Sant Cugat ha creat un cercador web per incentivar la col·laboració entre entitats i empreses de la ciutat. A hores d'ara, aquest portal d'emprenedoria i atenció ja compta amb la participació de més d'una trentena d'associacions locals que, amb l'ajuda del consistori, han elaborat un dossier de patrocini i un argumentari per facilitar la seva connexió amb el teixit empresarial del municipi.

En aquest sentit, el portal web "Be Business Sant Cugat" està adreçat a les empreses santcugatenques perquè puguin contactar amb aquelles entitats que estiguin alineades amb els seus propòsits i interessos. Així doncs, tota la informació necessària queda recollida i segmentada per barris, àmbits i nivell col·laboratiu.


Des de l'equip de govern, les tinències d'alcaldia de Promoció Econòmica i Cultura, Elena Vila i Esther Madrona, han remarcat que aquesta iniciativa servirà per "generar un vincle molt positiu de difusió, d'identificació i de posicionament". "El que volem és facilitar aquestes col·laboracions i que tothom hi surti guanyat", ha afegit la socialista.

 

 

Participació