Aldo Ciprian vol tornar a ser l'alcaldable de Cs

El taronja ha anunciat la seva predisposició a esdevenir el cap de llista de cara a les eleccions municipals del 2023

Aldo Ciprian, portaveu de C's a l'Ajuntament de Sant Cugat.
Aldo Ciprian, portaveu de C's a l'Ajuntament de Sant Cugat. | Adrià Costa
10 de maig del 2022
Actualitzat a la 13:57h

Aldo Cipiran es mostra predisposat a tornar a esdevenir l'alcaldable de Cs de cara a les eleccions municipals de 2023. L'actual portaveu de la formació taronja ha informat de la seva voluntat per tornar a encapçalar la llista dels liberals aquest dimarts en una entrevista a TV Sant Cugat.

En declaracions a NacióSantCugat, Ciprian ha reivindicat la seva vocació de servei públic que tornarà a derivar amb afrontar un nou mandat d'alta implicació amb la ciutat. "Durant aquests darrers anys hem fet una feina modèlica, malgrat que des de l'oposició no llueixi tant", ha confessat el taronja.

En aquest sentit, el liberal demana a la població que facin confiança a la seva candidatura per fer aquesta tasca "exemplar" des del govern i que els permeti alçar-se com a "alternativa" als models convergents i del nou tripartit. 

El proper pas abans d'oficialitzar-se el nomenament de Ciprian serà passar per l'assemblea de la formació local que també haurà de ser ratificat a posteriori per la directiva general del partit nacional. A hores d'ara no es coneix cap altre candidat que s'hagi pronunciat per córrer a la cursa pel lideratge de Cs.