atur

GRÀFIC | Sant Cugat torna a registrar un nou mínim històric de desocupats

Durant aquest darrer mes d'abril s'han registrat 39 persones menys a les llistes de l'atur

Sant Cugat comença a recuperar la normalitat després de l'impacte de la pandèmia | Roger Navarro
per Sergi Baixas, Sant Cugat, Catalunya | 4 de maig de 2022 a les 17:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Sant Cugat deixa enrere l'estancament de principis d'any i torna a marcar un nou mínim històric en l'atur. Segons les dades de l'Observatori de Treball i Model Productiu de la Generalitat de Catalunya, el passat mes d'abril es va tancar amb 2.300 desocupats, cosa que significa tan sols el 5,2% de la població activa -sense contemplar la figura de l'Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO)-.

 
 
ATUR VALLÈS OCC

Infogram


Una nova davallada que torna a fer caure la llista de l'atur municipal en 39 persones respecte al mes de març. Així doncs, es consolida la dinàmica a la baixa que s'ha anat observant durant els darreres mesos. A més a més cal destacar que, arran d'aquest últim descens, Sant Cugat aconsegueix registrar de nou el nombre absolut més baix pel que fa al nombre d'aturats des de l'any 2010.  En aquest sentit però, Sant Cugat és l'única de les grans ciutats de la comarca que ha experimentat un nou descens de l'atur. Per la seva banda, les cocapitals de Terrassa i Sabadell han patit un augment de 62 i 89 persones aturades respectivament. Per la seva banda, Rubí mitiga la pujada general i en registra tan sols 3 més respecte al març.


Aquesta tendència a l'alça també s'ha visualitzat en el nombre d'aturats total del Vallès Occidental que ha crescut en 27 nous desocupats; mentre que, per contra, al conjunt de Catalunya, l'atur ha caigut en gairebé 6.700 persones. 

Altres notícies que et poden interessar

​​​
​​​

 

Participació