L'últim adeu de JxSTC a Elena Degollada

La representant de Junts per Valldoreix va traspassar divendres passat arran d'una llarga malaltia

Elena Degollada, vocal de l'EMD de Valldoreix
Elena Degollada, vocal de l'EMD de Valldoreix | Sergi Baixas
S.B.
02 de maig del 2022

Junts per Sant Cugat (JxSTC) ha escrit un article de comiat a Elena Degollada. Publicat originalment a Cugat Mèdia, el text és un últim adéu a la vocal d'Economia de l'EMD de Valldoreix que va morir aquest passat divendres 29 d'abril als 59 anys després d'una llarga malatia. 

No és fàcil fer un article com aquest, gens. La nostra companya, la nostra amiga, Elena Degollada, ens ha deixat. L’Elena era vocal del govern de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix des de l’any 2016. També era la responsable de Política Municipal de la Coordinadora de Junts per Sant Cugat des de la seva constitució.

Feia anys que lluitava contra el càncer, però l’Elena, persona d’una gran fortalesa, mai va deixar d’atendre les seves responsabilitats públiques. Era una gran servidora de Valldoreix molt estimada per tothom. Les darreres setmanes, però, aquesta cruel malaltia li va fer un darrer pols que no va poder superar.

Elena, la política no serà el mateix sense tu. Persona de grans conviccions i amb assenyat criteri, les teves opinions sempre eren escoltades per tots nosaltres, els teus companys de viatge de Sant Cugat i Valldoreix.

Elena, la vida no serà el mateix sense tu. Persona d’un somriure extraordinari, bona amiga.

Sempre estaves a punt per esmorzar o fer una cervesa per arreglar el nostre petit món.

Et trobarem molt a faltar. Un petó molt gran!