Mor Elena Degollada, vocal d'Economia de l'EMD de Valldoreix

La representant de Junts per Valldoreix s'havia desenvolupat en el món de la docència com a professora d'anglès i llengües

Elena Degollada, vocal de l'EMD de Valldoreix
Elena Degollada, vocal de l'EMD de Valldoreix | Cedida
S.B.
29 d'abril del 2022
Actualitzat a les 18:49h

Elena Degollada, vocal d'Economia, Participació Ciutadana, Gent Gran, Comerç i Serveis Socials de l'EMD de Valldoreix ha mort la matinada d'aquest dimarts 29 d'abril després d'una llarga malaltia als 59 anys. 

Degollada, membre de l'equip de govern de Junts per Valldoreix, va arribar a l'administració valldoreixenca l'any 2016 a proposta del propi president Josep Puig, en substitució de Xavier Gavaldà. Posteriorment, després de les eleccions del 2019, va tornar a repetir en el càrrec.

L'EMD, que ha convocat un minut de silenci a les 12 h del migdia, ha traslladat el seu profund condol per la pèrdua als seus familiars i amics. Durant l'acte, el president ha dedicat unes paraules a una "pèrdua irreparable", tant com a vocal com a amiga. "Només puc tenir paraules d'agraïment a una dona compresa que els darrers anys va decidir dedicar-se gairebé exclusivament a treballar per fer prosperar Valldoreix. Que descansi en pau".