Final feliç per a la Penya Madridista de Sant Cugat

El president de l'entitat, Javier Beteta, explica que han aconseguit arribar a un acord amb la nova llogatera del local que els permetrà mantenir l'espai com a seu social

La seu de la Penya Madridista de Sant Cugat amb la persiana abaixada, ubicada a la plaça d'en Coll
La seu de la Penya Madridista de Sant Cugat amb la persiana abaixada, ubicada a la plaça d'en Coll | Sergi Baixas
28 d'abril del 2022
Actualitzat a les 11:51h

No les tenien totes, però finalment el destí els ha acabat picant l'ullet amb un somriure ben blanc. I és que el passat mes de febrer, la Penya Madridista de Sant Cugat veia impotent com perdien la seva seu social després de la marxa de l'antic llogater del bar. Una decisió inesperada que, sense cap mena d'ingressos, obligava al propietari de l'establiment a abaixar la persiana indefinidament fins a trobar uns nous arrendataris.

Les possibilitats de supervivència eren escasses, però a última hora han aconseguit trobar un successor que accedirà a continuar acollint la casa madridista. En declaracions a NacióSantCugat, el president de l'entitat, Javier Beteta, exclama satisfet haver superat el tràngol i poder afrontar aquesta etapa amb uns nous companys de local

"Tot es mantindrà igual que sempre; però ara, en lloc d'un servei de vermuteria, podrem gaudir de pastissets i pastes", assenyala després d'haver arribat a un acord amb la nova llogatera. I és que l'establiment de la plaça d'en Coll reobrirà aviat sota la marca "Delícias Anabel"; una granja pastissera de degustació que, principalment, farà encàrrecs per aniversaris.

Així doncs, amb "22 anys de lluita a les espatlles", Beteta avança que la inauguració del nou espai tindrà lloc aquest dissabte 30 d'abril a les 12 h. Durant la cita, esperen augmentar el nombre de socis de l'entitat i poder recuperar-se de l'impacte de la pandèmia.

Malgrat tot, Beteta també ha criticat que, tot i restar assabentats de la situació complicada que passava la Penya, des de l'Ajuntament no s'ha fet cap moviment per tal de donar-los un cop de mà. "Ni una simple trucada. Res, silenci absolut", ha lamentat. "No sé què els hem fet; però suposo que, simplement, és per ser qui som", ha augurat. De totes maneres, Beteta afirma que volen cultivar una bona relació amb el consistori i que, per això, han convidat a l'alcaldessa Mireia Ingla i al regidor d'Esports Francesc Carol perquè assisteixin el dia de la gran reobertura.