El jove que va violar una noia als lavabos d'una discoteca de Sant Cugat s'enfronta a sis anys de presó

Els fets van tenir lloc a les carpes Drinkking Lemon a principis del 2019

La Policia Local davant de les carpes Drinkking Lemon
La Policia Local davant de les carpes Drinkking Lemon | Policia Local de Sant Cugat
NacióSantCugat
20 d'abril del 2022

Fa tres anys, al voltant de les 3.30 h de la matinada del 19 de gener del 2019, una noia de 17 anys va ser violada als lavabos de les carpes Drinkking Lemon de Sant Cugat. Aquella nit, un jove de 22 anys va seguir la menor fins als serveis de la discoteca i, tot just entrar ella en un dels compartiments, l'agressor va empènyer-la cap a dins i va bloquejar la porta. Segons la fiscalia, aquest es va llençar sobre la noia, la va tocar i va fer cas omís a les seves exigències perquè parés. Tot seguit, la va violar.

Per aquests fets, l'agressor va ser acusat com a presumpte autor d'un abús sexual amb penetració i aquest divendres 22 d'abril es dictarà sentència a l'Audiència Provincial de Barcelona. El fiscal demana una pena de sis anys de presó per al processat afegida a una indemnització de 4.000 euros pels perjudicis morals soferts. 

En el seu moment, l'imputat ja va ser detingut i un jutjat d'instrucció de Rubí va dictar el seu ingrés a presó el 20 de gener, l'endemà mateix de cometre els fets. No obstant això, la seva privació de llibertat va durar poc perquè el 4 de febrer, l'Audiència Provincial va decretar la seva posada en llibertat amb una ordre d'allunyament a l'espera del judici que s'ha acabat celebrant aquesta setmana amb la declaració de tretze testimonis; quatre d'ells mossos d'esquadra i quatre metges.