Detingut després d'assaltar diversos cotxes a l'Hospital General

Els Mossos d'Esquadra van localitzar un home que duia posada una jaqueta amb restes de vidres trencats

Imatge d'una detenció
Imatge d'una detenció | CME
Redacció
19 d'abril del 2022

Fa justament una setmana, una patrulla d'agents de paisà dels Mossos d'Esquadra van detenir un home de 41 anys com a presumpte autor de fins a quatre robatoris amb força a l'interior de diversos vehicles estacionats a Sant Cugat

Els fets van tenir lloc a l'entorn de l'Hospital General (Mira-sol) al voltant de les 19 h. Després d'haver rebut un avís veïnal, la policia, en arribar, va detectar fins a quatre vehicles forçats. Immediatament, i gràcies a la descripció física d'uns testimonis, va activar-se un operatiu de cerca i captura.

Minuts després, una patrulla localitzava un home que coincidia amb les dades facilitades al camí de Ca n'Ametller -pròxim al lloc dels fets-. El sospitós duia dues bosses, una amb una capsa de sabates noves, roba de feina i llibres d'anglès, i l'altra amb roba de dona i un tiquet de pàrquing amb la matrícula d'un dels cotxes violentats.

A més a més, també s'apunta que la jaqueta que l'individu duia posada presentava estrips i tenia restes de vidres trencats. Davant de tots aquests indicis, l'home va ser detingut com a presumpte autor dels fets. 

Posteriorment, els agents van contactar amb les víctimes dels vehicles forçats que els van confirmar que els objectes que duia el detingut a sobre eren els que hi havia dins dels vehicles. 

L'individu va ser posat a disposició judicial l'endemà, a qui el tribunal va deixar en llibertat amb càrrecs