El concert solidari del Rotary aconsegueix recaptar més de 7.500 euros

Enguany, l'entitat local beneficiària ha estat Gilgal Solidari

Imatge de la 15è concert de Música per a la Solidaritat 2022
Imatge de la 15è concert de Música per a la Solidaritat 2022 | Cedida
12 d'abril del 2022

Aquest passat Diumenge de Rams, el Teatre Auditori acollia el 15è concert de Música per a la Solidaritat impulsat pel Rotary Club de Sant Cugat. Una cita musical de caire benèfic que pretén impulsar les entitats humanitàries i culturals de la ciutat.

I enguany, l'associació local escollida, Gilgal Solidari, ha aconseguit endur-se més de 7.500 euros per reforçar la seva tasca. L'entitat social i educativa ubicada al barri de Sant Francesc desenvolupa diferents accions per prevenir i evitar les condicions que condueixen a les persones a l'exclusió social. Activitats inclusives on destaquen el rober solidari, el reforç escolar, l'acollida lingüística, l'aula oberta, l'hort urbà, l'acompanyament social i el casal d'estiu, entre d'altres. 

Per la seva banda, la coordinadora del concert Montserrat Moral ha celebrat la cita que va ser tot un "èxit". "Vam poder viure una jornada molt positiva amb un espectacle d'un elevat nivell artístic", ha afirmat en declaracions a NacióSantCugat. "Les interpretacions van ser espectaculars i al final la gent es va aixecar aplaudint dempeus", ha asseverat una Moral agraïda i satisfeta d'haver comptat, un any més, amb el talent local de l'Orquestra Simfònica, l'Orquestra Simfònica de Fusió i l'Escola de Dansa Fusió de Sant Cugat

No obstant això, reconeix que li hauria fet il·lusió omplir encara més el gran amfiteatre del Teatre-Auditori que va quedar mig buit en la venda de localitats. Tot i això, també ha volgut celebrar que gràcies al concert, la ciutadania s'assabenti i reconegui cada vegada més l'"excel·lent feina" que es fa des de Gilgal Solidari.

La portaveu d'aquesta associació santcugatenca, Rebeca Galan, ja va celebrar durant la roda de premsa de presentació haver estat escollits enguany per ser l'entitat recaptadora, fet que ajudarà a visibilitzar la tasca que porten a terme a la ciutat. "És un regal molt gran que ens permetrà renovar l'equipament tecnològic i les instal·lacions per millorar la qualitat dels nostres serveis", ha explicat Galan. 

Cal recordar que encara es poden fer aportacions econòmiques a les butaques solidàries de la fila zero. Les aportacions es poden fer al compte ES17 3140 0001 9200 1345 4100, indicant que es destina al concert benèfic Música per a la Solidaritat.