La millor mona de Pasqua de Catalunya s'elabora a Sant Cugat

Efímera Chocolates s'ha proclamat guanyadora del certamen organitzat per l'agència gastronòmica Sr y Sra Cake

Imatge de la mona guanyadora del concurs
Imatge de la mona guanyadora del concurs | Efímera Chocolates
NacióSantCugat
08 d'abril del 2022
Actualitzat a les 19:26h

La caputxeta vermella i el llop d'Efímera Chocolates ha estat proclama com la Millor Mona de Pasqua de Xocolata de Catalunya 2022. Amb botiga i obrador a Sant Cugat, la xef i propietària Libertad Santiago ha recollit la medalla d'or del concurs organitzat per l'agència gastronòmicaSr y Sra Cake.

El certamen, que s'ha celebrat aquesta setmana al Mercat de Sant Antoni de Barcelona, també ha atorgat el primer premi a la Millor Mona Tradicional a la pastisseria del Vallès Oriental, El Racó de Granollers.

L'objectiu d'aquest certamen és reivindicar la tradició de la Mona de Pasqua i reconèixer la tasca dels forners i pastissers del país que cada any s'hi deixen la pell per arrencar un somriure als més i als no tan petits.

El preu de la premiada mona santcugatenca fluctua entre els 55 i els 120 euros -segons mida i detalls- i es pot comprar al local ubicat al carrer d'Àngel Guimerà, número 19.