1 de 10
coronavirus

El Monestir recupera les tradicionals celebracions de Setmana Santa

La Parròquia de Sant Pere d'Octavià s'ha vist obligada dos anys seguits a canviar el programa de la festivitat arran de la pandèmia de la Covid-19

Imatge del Via Crucis pels carrers de Sant Cugat | Cedida
per NacióSantCugat, Monestir de Sant Cugat | 8 d'abril de 2022 a les 09:49 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Després de dues Setmanes Santes consecutives amb adaptacions en el programa arran de la pandèmia, la Parròquia de Sant Pere d'Octavià recuperarà enguany el format tradicional de les celebracions més importants del calendari cristià.

Així doncs, el pròxim diumenge 10 d'abril tornarà a haver-hi la tradicional benedicció popular de rams a la plaça d'Octavià. Aquell dia, abans de cada Missa -9 h, 11 h, 13.15 h i a les 19 h-, també es beneiran els rams a la llotgeta del Monestir de Sant Cugat


Cinc dies més tard, el 15 d'abril (Divendres Sant) també es recuperarà el Via Crucis pels carrers del centre de Sant Cugat. La processó començarà a les 9.30 h a l'interior de l'església i passarà per Octavià, el carrer Major, la plaça Pep Ventura i el carrer de la Plana de l'Hospital. 

Finalment, Dissabte Sant (16 d'abril) se celebrarà la Vetlla Pasqual abans del Diumenge de Resurrecció (17 d'abril).


Pots consultar tot el programa a través d'aquest enllaç


 
Participació