atur

GRÀFIC | L'atur torna a caure i marca un mínim històric a Sant Cugat

Durant aquest darrer mes de març s'han registrat 33 persones menys desocupades

Una treballadora del SOC i un usuari, en una imatge d'arxiu | ACN
per Sergi Baixas, Sant Cugat, Catalunya | 4 d'abril de 2022 a les 16:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Després d'un inici d'any força estancat, l'atur torna a caure a Sant Cugat. Segons les dades l'Observatori de Treball i Model Productiu de la Generalitat de Catalunya, el passat mes de març es va tancar amb 2.339 desocupats, cosa que significa el 5,2% de la població activa -sense contemplar la figura de l'Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO)-.
 
 
ATUR VALLÈS OCC

Infogram


Una davallada en 33 persones respecte a febrer. Així doncs, malgrat una pausa temporal de la forta tendència de caiguda lliure dels darrers mesos, es recupera la dinàmica a la baixa. A més a més cal destacar que, arran d'aquest últim descens, Sant Cugat aconsegueix registrar el nombre absolut més baix pel que fa al nombre d'aturats des del 2010.  


En aquest sentit però, Sant Cugat i Rubí són les dues úniques ciutats de la comarca que han experimentat un nou descens de l'atur. Per la seva banda, les cocapitals de Terrassa i Sabadell han registrat aquest març un lleuger augment d'aturats, en 89 i 127 respectivament. Una tònica que també s'ha visualitzat en el nombre d'aturats total del Vallès Occidental que ha crescut en 363 persones. 

Altres notícies que et poden interessar

​​​
​​​

 

Participació