Sant Cugat acollirà el concert d'homenatge a Arcadi Oliveres un any després de la seva mort

A "Preludis d'un adeu", el seu fill interpreta deu peces a piano que són una fotografia sonora dels últims dies de l'activista

Arcadi Oliveres
Arcadi Oliveres | Adrià Costa
NacióSantCugat
01 d'abril del 2022
Actualitzat el 04 d'abril a les 14:22h

Sant Cugat acollirà el pròxim dimecres 6 d'abril el concert d'homenatge a Arcadi Oliveres en complir-se un any de la seva mort. El seu fill, Albert Oliveres, presentarà el seu disc "Preludis d'un adeu" al Claustre del Monestir: un recull de deu peces improvisades a piano que esdevenen una fotografia sonora dels últims quinze dies de vida de l'Arcadi.

L'objectiu és recordar amb el públic l'absència, la fragilitat i la muda de l'activista i fill predilecte de la ciutat. Oliveres fill obre la porta de casa seva i ens convida a entrar-hi per compartir els darrers dies d'un home que estimava la vida, fins al final i amb el final. 

El concert, gratuït, tindrà dos passis amb inscripció prèvia: a les 20.15 h -obert al públic general- i a les 21.45 h -reservat per a convidats de la família i de l'organització-. L'acte està produït per Primavera Labels, amb la direcció artística de Martí Sancliment, junt a un equip artístic format per l’escenògraf Roger Badia i el dissenyador d’il·luminació Jordi Berch, entre d’altres, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i el Museu de Sant Cugat.