El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica, nou membre de SantCugatCreix

La presidenta del club, Mònica Viñals, ha celebrat "entrar a formar part de l'elit esportiva de la ciutat"

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat
El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat | Cedida - Àlex López
S.B.
24 de març del 2022

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica ha oficialitzat aquest dimecres la seva adhesió a SantCugatCreix. El president de l'entitat esportiva, Mauri Benito, ha reconegut que el club de gimnàstica era un "clar candidat" a formar part de l'associació per "la seva manera de fer, pels seus èxits esportius i perquè sempre ha participat de qualsevol acció i activitat de SantCugatCreix". 

Per la seva banda, la presidenta del club, Mònica Viñals, ha celebrat "entrar a formar part de l'elit esportiva de la ciutat" i poder compartir els valors que es treballen en els programes europeus liderats per SantCugatCreix. "Ens sentim afalagades i ajudades", ha afirmat Viñals reivindicant aquest "salt qualitatiu".

Amb l'arribada d'aquest nou fitxatge, SantCugatCreix augmenta el nombre d'esportistes de l'associació fins a 4.200, d'entrenadors amb 400 i també de famílies amb més de 5.000. I és que el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat és un club de referència a nivell nacional en ambdues disciplines, tant en rítmica com en estètica, amb més de 420 gimnastes en set escoles repartides pel territori català.

Així doncs, esdevenen el sisè club de la ciutat que s'incorpora a SantCugatCreix, després del Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat i el Club de Rugby Sant Cugat, entitats fundadores l'any 2014, i el Junior FC i el Club Handbol Sant Cugat, que es van adherir a l'associació esportiva el 2015 i el 2020 respectivament.