Més d'11.000 euros de multa per la festa il·legal del Bar Mos en ple confinament

El propietari del local, ubicat al carrer de Sant Josep de Sant Cugat, havia organitzat una celebració d'amagat al soterrani amb drogues

Imatge de la façana del bar Mos de Sant Cugat
Imatge de la façana del bar Mos de Sant Cugat | GSV
22 de març del 2022
Actualitzat a les 9:10h

El 6 de desembre de 2020, una parella d'agents dels Mossos d'Esquadra van destapar la celebració d'una festa il·legal en el soterrani d'un cèntric bar de Sant Cugat, el Mos. Els fets, ocorreguts a l'1 h de la matinada al carrer de Sant Josep, van tenir lloc en plena pandèmia i la policia catalana va acabar identificant i denunciant les 14 persones que hi havia a l'interior per incomplir les mesures establertes per la Covid-19 i van tancar el local.

El cas va arribar a ser tan sonat que el mateix conseller d'Interior d'aquell moment, Miquel Sàmper, es va pronunciar al respecte reclamat respectar les mesures de confinament i de restricció de la mobilitat per protegir la salut de la ciutadania: "A la policia se la pot enganyar però al virus, no". 

No obstant això, ara han arribat dues multes administratives que res tenen a veure amb el virus. Des de Mossos han informat a NacióSantCugat, que el propietari s'enfronta a una nova sanció econòmica independent d'11.200 euros extra: 10.001 euros per tolerar el consum il·legal de drogues a l'interior del local i 1.200 euros per utilitzar un espai no autoritzat en la llicència d'activitat de bar. 

Cal assenyalar que el bar Mos de Sant Cugat va tancar les seves portes a l'estiu del 2021.