SORTEIG | Una entrada doble per «La mort i la donzella» d'Asun Noales

NacióSantCugat sorteja, entre els seus lectors, una entrada doble pel divendres 25 de març a LaFACT dins del festival Dansa Metropolitana

Espectacle d'Asun Noales.
Espectacle d'Asun Noales. | Cedida
NacióSantCugat
18 de març del 2022
La directora i coreògrafa valenciana Asun Noales pujarà a l'escenari de LaFACT en el sublim Quartet de corda núm. 14 en Re menor de Franz Schubert, La mort i la donzella. L'espectacle, dins del festival Dansa Metropolitana va rebre el Premi Max 2021 en la categoria de Millor espectacle de dansa, coreografia i disseny d’il·luminació amb aquesta producció encarregada per l’Institut Valencià de Cultura. 


Des d’una revisió contemporània d’aquesta composició romàntica, Asun Noales es planteja el trànsit prematur d’un estat a un altre partint d’un cos orgànic on la vida persisteix en els seus batecs però es converteix en un fràgil sospir, en un tènue hàlit de carícia, amenaçat per una ràfega inajornable de naufragi i cendra. 

NacióSantCugat sorteja, entre els seus lectors, una entrada doble per anar a veure el l'espectacle de dansa el pròxim divendres 25 de març a les 21 h a La Factoria Cultural Terrassa. Les inscripcions pel sorteig romandran obertes fins el dimecres 23 de març les 10 hores, i t'hi pots apuntar aquí:

 

Bases del sorteig:

- El termini per participar es tancarà el dimecres 23 de març a les 10.00 h. 

- Un cop fet el sorteig, NacióSantCugat contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.