Detingut un presumpte lladre al Centre Comercial Sant Cugat

Agents de paisà de la Policia Local van trobar dins del vehicle "eines i objectes susceptibles de ser utilitzats per efectuar robatoris a domicilis"

Cotxe de la Policia Local de Sant Cugat la primera nit del toc de queda.
Cotxe de la Policia Local de Sant Cugat la primera nit del toc de queda. | Aj. Sant Cugat
S.B.
24 de febrer del 2022
Actualitzat a les 17:37h

Agents de paisà de la Policia Local van detenir aquest passat dimarts un presumpte lladre a l'entorn del Centre Comercial Sant Cugat. La patrulla va observar un vehicle sospitós i després de fer-ne un seguiment i aturar-lo, els agents van trobar dins del vehicle "eines i objectes susceptibles de ser utilitzats per efectuar robatoris a domicilis".

L'arrestat constava als registres policials per diversos antecedents per robatoris a domicilis i en interior de vehicles. Una vegada identificat, la Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra va reclamar la seva detenció. L'home anava acompanyat per una segona persona a qui no li constaven antecedents quedant en llibertat.

Segons ha informat el consistori, aquesta actuació s'emmarca en el dispositiu que Policia Local i Mossos d’Esquadra tenen en marxa per prevenir furts a la zona del Centre Comercial i robatoris a domicilis.