Cultura

Pedra i Sang torna a Sant Cugat per Nadal

La tragicomèdia musical es representarà del 25 al 28 de desembre

per Sergi Baixas, Sant Cugat | 5 de desembre de 2019 a les 09:00 |
Pedra i Sang | Ajuntament de Sant Cugat
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Pedra i Sang, la tragicomèdia musical basada en l'assassinat de l'abat Biure al Monestir durant la missa del gall de 1350 es tornarà a representar a la Sala capitular del Monestir els dies 25, 26, 27 i 28 de desembre en la seva 19a edició.

L'obra, dirigida per Dolors Vilarasau, comptarà amb el text de Josep M. Jaumà i la música de Joan Alavedra. Vilarasau ha explicat que "Pedra i Sang és una obra única amb un fort arrelament a Sant Cugat" que es diferencia d'altres obres o espectacles de la ciutat per la peculiaritat d'actuar en el mateix recinte on van succeir els fets centenars d'anys enrere aportant una "vivesa única" a les funcions.


Per altra banda, el reconegut actor santcugatenc Carles Martínez, que encarna al rei Pere III, ha volgut assenyalar que Pedra i Sang "és una aventura que cada any és capaç de fer-te descobrir una cosa nova que la fa molt atractiva". L'acte de presentació també ha estat acompanyat per l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, i la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona. 

Les entrades es poden reservar a www.pedraisang.cat i el preu inclou la visita guiada La ruta de Saltells i l'abat Biure pels llocs on van transcórrer els fets històrics de Pedra i Sang.

  

 

Participació