La Revolta Escolar convoca una concentració a les portes de l'Ajuntament de Sant Cugat

Demanen que les actuacions sobre mobilitat sostenible es facin abans que acabi el curs escolar

La trobada es fa aquest divendres a la plaça de la Vila.
La trobada es fa aquest divendres a la plaça de la Vila. | Sergi Baixas
A.M
03 de febrer del 2022
Les escoles de Sant Cugat que promouen la Revolta Escolar han convocat una concentració per aquest divendres 4 de febrer a les portes de l'Ajuntament. Sota el lema Manifest Revolta Escolar de Sant Cugat, membres dels centres educatius Joan Maragall, Collserola, Gerbert d’Orlhac, L’Olivera, Ciutat d’Alba i Pi del Xandri han promogut aquesta trobada amb dos objectius. 

D'una banda, llegir el manifest per expressar el suport de les AFAs a l'Ajuntament en matèria de pacificació escolar,zonificació escolar i mobilitat sostenible. Però també demanar que aquestes actuacions es facin en consonància amb la nova zonificació escolar i abans que acabi el curs escolar d'enguany. 

La trobada està prevista a les 16.45 a la plaça d'Octavià per anar conjuntament a la plaça de la Vila on es preveu arribar a les 17 h. A més a més, la concentració comptarà també amb la participació d’entitats sancugatenques com Assemblea pel Clima, Bicicleta Club de Catalunya, Massa Crítica BiciStCugat, Bikevidrera i Fridays For Future Sant Cugat, entre d’altres.