Junts per Sant Cugat exigeix més seguretat a les Planes

Proposen instal·lar càmeres de videovigilància i estendre la policia de barri

Roda de premsa de Junts per Sant Cugat a les Planes.
Roda de premsa de Junts per Sant Cugat a les Planes. | Cedida
A.M
02 de febrer del 2022
El grup municipal de Junts per Sant Cugat considera que cal més seguretat al barri de les Planes. En una roda de premsa a l'exterior del Casal, els membres de la formació santcugatenca han manifestat que hi ha sensació d'inseguretat per l'increment de robatoris amb força a domicilis. 

En aquest sentit, des del partit local demanen al govern de l'Ajuntament que s’ubiquin càmeres de seguretat a Can Cortés atès que els veïns ho van votar al corresponent Consell de Barri de les Planes. "És inadmissible que finalment el govern de l’Ajuntament no respecti la voluntat dels veïns expressada als pressupostos participatius i hagi decidit ubicar les càmeres de seguretat fora de Can Cortés".

També consideren imprescindible recuperar la figura de la Policia de proximitat i els Agents Cívics i lamenten que el govern demani paciència. "L’Ajuntament, com administració més propera a la ciutadania, té a les seves mans eines per garantir la seguretat dels santcugatencs", insisteixen. 

"Els veïns i veïnes de les Planes no poden esperar. La seguretat ciutadana és un afer absolutament prioritari", han conclòs i han demanat que es reorientin els efectius policials i es doni resposta allà on són necessaris.