El ciclisme femení tornarà a omplir Sant Cugat amb la reVolta

La tercera edició de la prova femenina de la Volta Ciclista a Catalunya es farà el diumenge 29 de maig

Segona edició de la reVolta a Sant Cugat.
Segona edició de la reVolta a Sant Cugat. | Aj. Sant Cugat / Lali Puig
A.M
01 de febrer del 2022
Actualitzat a les 11:07h
Sant Cugat tornarà a ser l'epicentre del ciclisme femiení en una nova edició de la reVolta. La tercera edició de la prova femenina de la Volta Ciclista a Catalunya es farà a la ciutat vallesana el diumenge 29 de maig. D'aquesta manera es vol consolidar el segell propi d’un esdeveniment que guanya lloc en l’elit del ciclisme femení.

Per aquesta nova edició de la reVolta, s’espera de nou la presència d’importants equips a nivell nacional i internacional. En el darrer 2021, van ser-hi presents més d’una dotzena d’equips, incloent-hi representació de la primera divisió mundial, l’UCI Women’s WorldTeam, gràcies a la participació del Movistar Team, a qui van acompanyar diversos equips de categoria internacional UCI liderats per l’equip català Massi-Tactic.

El president de la Volta Ciclista a Catalunya A.E., Rubèn Peris, assegura que "per a la Volta Ciclista a Catalunya és molt important reforçar aquest compromís amb el ciclisme femení". Peris s'ha compromès per treballar "perquè la prova tingui una participació molt destacada i puguem tornar a viure d’un gran dia de ciclisme, repetint l’èxit de l’any passat”.

Per la seva banda, el regidor d'Esports, Francesc Carol, ha expressat que la reVolta és "una aposta per la feminització de l'esport i la visualització de les dones en el ciclisme, un esport que necessita aquesta visualització pel que fa a l’alta competició".