Una festa il·legal a Volpelleres acaba amb diversos detinguts després d'agredir agents de la Policia Local

El sindicat majoritari del cos municipal també informa de la detenció d'un lladre multireincident per part d'un agent fora de servei

Imatge d'arxiu  de la Policia Local de Sant Cugat
Imatge d'arxiu de la Policia Local de Sant Cugat | SFP
S.B.
21 de gener del 2022
Actualitzat el 24 de gener a les 10:49h

Aquest passat dissabte 15 de gener, una festa il·legal al barri de Volpelleres (Sant Cugat) va acabar amb diversos detinguts. Segons ha avançat el principal sindicat majoritari del cos, els fets es van produir de matinada quan la Policia Local es van personar davant d'un local comercial del carrer d'Avel·lina Casadevall arran d'un avís veïnal. 

A l'interior, els agents es van topar amb una celebració "sense condicions d'aïllament acústic" i que no complia la vigent normativa Covid-19 amb més d'una dotzena de persones. Durant el desmantellament de la festa, la situació es va descontrolar i tres persones van acabar sent detingudes per atemptat i resistència contra l'autoritat. 

Per altra banda, el mateix dissabte, un agent fora de servei de la Policia Local també va participar en la detenció d'un lladre "multireincident" que va intentar fugir després de robar una motxilla d'una terrassa d'un bar.