Paideia tanca dos mesos després d'esfondrar-se una part del sostre

Les obres per rehabilitar i assegurar la seguretat de la llibreria s'allargaran durant les pròximes setmanes

El sostre esfondrat de la llibreria Paideia
El sostre esfondrat de la llibreria Paideia | TW
NacióSantCugat
20 de gener del 2022
Actualitzat a les 10:37h

Des de fa més d'una setmana, unes tanques municipals barren el pas de l'entrada a la llibreria Paidea de Sant Cugat. La raó? El local ubicat al carrer Santa Maria va patir fa uns dies l'esfondrament d'una part del sostre, just a sobre del taulell de la recepció. Afortunadament, no es van haver de lamentar danys personals.  

Segons ha pogut avançar Cugat Mèdia, el sostre va cedir a causa d'una plaga de corcs que han malmès i desestabilitzat les bigues de fusta de la botiga. Les obres per rehabilitar i assegurar la seguretat de l'espai s'allargaran durant les pròximes setmanes i els nous propietaris preveuen la seva reobertura per d'aquí a un parell de mesos.

I és que les antigues propietàries, la Neus i l'Adela, van jubilar-se al Nadal després de traspassar les regnes del negoci als nous gerents Sergi Martí i Laura Morer. "Què tal el vostre començament del 2022? El nostre fantàstic... Només ens ha caigut el sostre de la llibreria. Tot ha sigut un ensurt, però haurem de tancar un temps. No us preocupeu, que tornarem més forts i amb més llibres", han relatat en una piulada de resignació, però agraint les mostres de suport rebudes.