Aquests són els horaris i espais de les aules d'estudi per als exàmens de gener

Per primera vegada es podrà utilitzar la biblioteca de l'ETSAV

Biblioteca Gabriel Ferrater de Sant Cugat.
Biblioteca Gabriel Ferrater de Sant Cugat. | Aj. Sant Cugat
Redacció
10 de gener del 2022
Actualitzat a les 18:01h

L'Ajuntament de Sant Cugat ha anunciat els nous horaris i espais de la ciutat a disposició dels estudiants de la ciutat perquè puguin afrontar la nova època d'exàmens del període d'hivern. Cal apuntar que les habituals aules d'estudi de Mira-sol, Volpelleres i del Casal de Torreblanca restaran tancats a causa de la pandèmia. 

En aquest sentit, del 7 al 21 de gener, les instal·lacions de la Biblioteca Central Gabriel Ferrater concentraran la majoria dels estudiants i estarà oberta de 9 h a 00 h de la nit sense interrupcions. A més, per primera vegada, gràcies a un conveni de col·laboració amb l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV), també es podrà utilitzar de 8.30 h  a 20 h del vespre la biblioteca d'aquest centre de la UPC. Finalment, el Biblioaccés Vall d'Or de Valldoreix també obrirà de 10 h del matí a 00 h de la nit sense interrupcions fins al 27 de gener (amb excepció dels divendres i caps de setmana que restarà tancada).

No obstant això, aquests horaris i dates estaran condicionats a l'evolució de la situació epidemiològica de la Covid-19 i de les noves mesures restrictives que es puguin anar aplicant. 

En aquests espais es recolliran dades de totes les persones usuàries per si calgués activar algun protocol; es vetllarà pel compliment de les distàncies de seguretat entre els estudiants; l'obligatorietat de l'ús de la mascareta; i serveis extraordinaris de neteja.