Arriben les obres d'asfaltat a la Colònia de Montserrat

Aquest dilluns començaran els treballs de millora del paviment del carrer Vista Alegre i Hortet Solé

Colònia de Montserrat
Colònia de Montserrat | EMD
NacióSantCugat
07 de gener del 2022
Actualitzat el 11 de gener a les 14:19h

La Colònia de Montserrat experimentarà aviat una millora dels seus carrers. L'EMD de Valldoreix ha anunciat que a partir del proper dilluns 10 de gener, el barri serà objecte dels treballs de millora del paviment del carrer Vista Alegre i Hortet Solé. Les tasques consistiran en l'estesa d'una capa asfàltica de rodament posant remei als diversos problemes que se'n deriven dels actuals vials de terra.
  En concret, les actuacions se centraran en els dos trams del carrer Vista Alegre, a ambdós costats del carrer Moreneta de Montserrat. El primer, al costat est, s’allarga fins passada la cruïlla amb el carrer Flors, mentre que el segon, al costat oest, desemboca en el cul-de-sac existent actualment.

Aquests treballs també serviran per asfaltar tota l’extensió del carrer Hortet Solé, des del límit amb el Parc de Collserola fins que desemboca al carrer Moreneta de Montserrat. Allà, l'administració valldoreixenca continua amb la previsió de millorar l'actual zona d’aparcament de cotxes i motos.

La durada de les obres està previst que s'allargui durant la setmana i el cost d'intervenció serà d'aproximadament 85.000 euros. Durant els treballs es prohibirà l’aparcament de vehicles a les zones afectades pels treballs i al carrer Moreneta de Montserrat, per facilitar el pas de la maquinària i els camions d'obra.