«Estic fent un passeig»: els Mossos sorprenen un lladre a l'interior d'una casa de Sant Cugat

El propietari va manifestar als agents que no coneixia de res a l'individu

Imatge d'arxiu dels Mossos
Imatge d'arxiu dels Mossos | ME
29 de desembre del 2022
Actualitzat a les 14:50h

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest passat diumenge al voltant de les 17 h de la tarda un lladre a l'interior d'una casa de Sant Cugat mentre feien tasques de prevenció per la zona. Els agents van rebre l'avís que s'havia produït una intrusió en un domicili del passeig del Baixador (Mira-sol). La companyia de les càmeres de seguretat va informar el cos policial que un home vestit amb una gorra i una motxilla estava accedint a l'interior de l'habitatge. 

En arribar al lloc, els Mossos van comprovar que hi havia una finestra oberta. Un cop a l'interior de l'immoble, van localitzar un home al pis de dalt de la casa que els va explicar que "estava fent un passeig". Quan el propietari de la casa va arribar, aquest va assegurar als agents que no coneixia de res a l'individu. 

A més a més, durant l'escorcoll, van trobar un martell i altres estris per accedir a l'interior d'habitatges a dins de la motxilla. L'home va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força.

El detingut va passar el passat dilluns 27 de desembre a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Rubí i el jutge ha decretat llibertat.