«The Police» torna al punt de mira: una noia denuncia haver estat agredida pels porters

La noia assegura que la van pegar i encastar contra la porta de l'establiment d'oci nocturn

El bar d'oci nocturn The Police
El bar d'oci nocturn The Police | GSV
Sergi Baixas
29 de desembre del 2022
Actualitzat el 11 de gener del 2022 a les 8:55h

El bar d'oci nocturn "The Police" torna a estar en el punt de mira. Una noia va denunciar el local després d'haver patit una agressió la matinada del passat dissabte 11 de desembre. Segons va avançar el TOT i ha pogut confirmar NacióSantCugat, existeix una denúncia per lesions presentada el 12 de desembre on es recull que la noia hauria rebut cops de puny per part dels porters i que la van arrossegar per terra

Els fets s'haurien produït després que la denunciant intentés tornar a entrar al local al voltant de les 4 h de la matinada malgrat que els porters no li ho permetien. Després de demanar explicacions sense rebre resposta, ella hauria tornat a intentar entrar quan aleshores els porters la van agredir "encastant-la" contra la porta de l'establiment. 

La mateixa nit de l'incident, l'afectada es va dirigir al CAP per obtenir un informe de lesions corroborant que tenia dos hematomes a la cara, un situat a l'ull i l'altre sobre la cella. Tot seguit, va dirigir-se a la comissaria dels Mossos per tramitar la denúncia. El cas està pendent de judici.

Aquest local ja ha tingut problemes anteriorment amb altres denúncies en relació a males praxis, discriminacionsactituds racistes per part dels vigilants de seguretat.

"Ni a Sant Cugat ni enlloc"

En un comunicat, Arran i Hora Bruixa han reivindicat unes pintades al local per "deixar ben clar que aquests espais no són benvinguts a Sant Cugat". Recorden que aquest polèmic establiment ha estat protagonista en passades ocasions per presumptament haver vetat entrades a persones racialitzades, per la forma de vestir o per dur un llaç groc. 

"Estem fartes de tenir aquests locals a la ciutat, locals que no són segurs per a nosaltres, locals masclistes, racistes i classistes. "Volem espais lliures d'agressions, espais per a totes, i seguirem fins que així sigui, fins a aconseguir un oci segur a la ciutat", han remarcat. "The Police ni a Sant Cugat ni enlloc", han sentenciat.