1 de 10
Covid-19

La Covid-19 també acaba amb la Cursa del Gall

L'Ajuntament de Sant Cugat i el Club Muntanyenc han pres la decisió de forma conjunta davant la situació pandèmica a la ciutat

Imatge de la primera Cursa del Gall de Sant Cugat | Sergi Baixas
per S.B., Sant Cugat del Vallès | 27 de desembre de 2021 a les 19:52 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Nova víctima de la Covid-19. L'Ajuntament de Sant Cugat i el Club Muntanyenc han decidit aquesta tarda cancel·lar la Cursa del Gall i de la Gallina a causa de l'empitjorament dels indicadors epidemiològics en els darrers dies. Des de l'Ajuntament i, en concret, la regidoria d'Esports, lamenten la decisió que en primera instància els havia transmès l'entitat santcugatenca malgrat haver traslladat tot el suport al club i "respectar els motius que l'han portat a optar per l'anul·lació de la cursa" que, segons l'administració local, "complia tots els requisits i mesures antiCovid per poder desenvolupar-se en el context sanitari actual". Apunten que la manca de voluntariat ha resultat ser un "handicap difícil" d'assumir. 

Així doncs, la popular cursa prevista per la tarda del 31 de desembre queda anul·lada arran de la situació pandèmica. Totes aquelles persones que ja havien pagat la inscripció podran demanar la devolució del cost o mantenir la reserva de cara a l'edició del 2022.

 

Participació