Consulta aquí el programa de totes les activitats previstes (i cancel·lades) per Nadal a Sant Cugat

Enguany, l'Ajuntament ha estrenat una app mòbil des d'on es pot consultar el programa de Nadal i reservar entrades

Activitats per a totes les famílies a l'Envelat
Activitats per a totes les famílies a l'Envelat | Lali Puig / Aj. Sant Cugat
27 de desembre del 2022
Actualitzat a les 17:49h

Sant Cugat viu un Nadal complicat. Després de gairebé dos anys de pandèmia, la ciutat afronta les festes nadalenques del 2021 batent nous rècords en els indicadors epidemiològics. En aquest context enmig de la sisena onada de la Covid-19 accentuada per la variant Òmicron, ja són diverses les activitats que s'han hagut de cancel·lar mentre que la resta pengen d'un fil.

A hores d'ara, el Quinto, la Festa de Cap d'Any i les Campanades, les funcions de la tragicòmedia de "Pedra i Sang" i el Ball de Gala de La Unió han caigut. Per altra banda, la resta d'activitats previstes en espais tancats han vist reduït el seu aforament al 70% arran de les noves restriccions aprovades per la Generalitat per mirar de frenar l'expansió del virus. 

Sigui com sigui, el gran programa d'activitats previst per l'Envelat i el Parc Jove continua endavant, tal com la cavalcada de Reis. Tot i això, tot dependrà de la vigència o ampliació de les restriccions actuals per part de les autoritats sannitàries durant els pròxims dies.

Cal recordar que l'Ajuntament ha posat en marxa app mòbil "Nadal Sant Cugat" des d'on es pot consultar el programa de Nadal i reservar les entrades a certes activitats que es desenvolupin en espais tancats. Pots descarregar-te-la de manera gratuïta a la botiga del teu mòbil, tant Android com Apple. Aquí pots veure tot el programa: 

Programa de Nadal 2021 a Sant Cugat by Sergi Baixas on Scribd