Canvis d'última hora al programa de Nadal a causa de les noves restriccions

L'Ajuntament de Sant Cugat vetllarà pel compliment de l'aforament del 70% a l'interior dels equipaments municipals

Imatge de l'Encesa de Llums a Sant Cugat
Imatge de l'Encesa de Llums a Sant Cugat | Aj. de Sant Cugat
Sergi Baixas
24 de desembre del 2021
Actualitzat a les 14:03h
Una vegada el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha donat el vistiplau a les restriccions proposades per la Generalitat de Catalunya per frenar l'expansió de la pandèmia en ple creixement, l'Ajuntament de Sant Cugat mou fitxa

Així doncs, el consistori ha pres un seguit de mesures d'última hora que afecten el programa local de Nadal. Cal recordar que les noves restriccions entren en vigor a partir d'aquesta mitjanit i es mantindran fins al 7 de gener. 

Pel que fa al programa nadalenc, a l'interior de les carpes de l'Envelat de Nadal i del Parc Jove no es podrà superar l'aforament del 70% -recordem que el Quinto de Sant Cugat s'ha suspès completament-. A més, el "Karaoke de Nadal" i "Petits Canelons" es reubiquen a la plaça de Barcelona; i el Trenet de Nadal reduirà l'aforament al 50%. 

No obstant això, la restricció del 70% no afectarà elCampament Reial ubicat al Claustre del Monestir pel proper 3 i 4 de gener. Tampoc en surt perjudicada l'arribada de Ses Majestats a la plaça d'Octavià ni la cavalcada; ambdós continuaran endavant tal com estava previst. 

La resta de les activitats de la programació de Nadal es mantenen igual, inclosa la Cursa del Gall. Tot i això, cal enumerar les activitats que finalment si que han caigut: les Campanades i la Festa de Cap d'Any, les funcions de "Pedra i Sang", el Quinto de Nadal, el Ball de Gala per a la Gent Gran, els Tallers per Joves als Jardins del Vallès i el Casal de Nadal de l'OMET. 

Des de l'Ajuntament asseguren que tots els equipaments municipals es mantindran oberts però amb un aforament màxim del 70%. A més, alerten que la Policia Local vetllarà pel seu compliment igual que respecte al toc de queda nocturn -d'1 h a 6 h-.