Kame Kame aterra a Sant Cugat: la primera botiga de manga de la ciutat

"L'objectiu és convertir-nos en el centre de referència dels frikis santcugatencs", relaten confiats de l'existència de mercat

La nova botiga de manga s'ubica al carrer de Sant Medir
La nova botiga de manga s'ubica al carrer de Sant Medir | Sergi Baixas
23 de desembre del 2021

La cadena Kame Kame acaba d'inaugurar una botiga a Sant Cugat. El nou local, ubicat al carrer de Sant Medir, està especialitzat en manga (còmics japonesos) i donarà resposta a tot un mercat, fins ara orfe, de "frikis" santcugatencs. Tot un món que ha experimentat un "boom" en els darrers anys pel que fa a nombre de lectors i interessats en aquest art de la cultura nipona.

El responsable de la botiga, Gabriel García, explica que van observar una "oportunitat de mercat" després d'adonar-se que no existia cap altra tenda a la ciutat que oferís aquest estil de productes. "Volem convertir-nos en el centre de referència local del manga", relata un García entusiasmat amb un gorro del Pare Noel amb orelles del jedi Yoda. Un jove confiat de l'èxit del projecte que es troba a tocar de la zona comercial del centre de Sant Cugat i que ja té tres altres establiments a Terrassa, Sabadell i Rubí.

I és que hi confien tant que han accelerat l'obertura de la botiga perquè pugui estar operativa per les compres de Nadal. "Vam obrir just ahir dimecres", explica a NacióSantCugat mentre els seus companys encara desempaqueten desenes de caixes i omplint les estanteries mig buides. 
 

Els treballadors omplen les estanteries mig buides després de la recent obertura accelerada Foto: Sergi Baixas


Aquí, els santcugatencs podran descobrir multitud de títols de manga, còmics, funko pop, samarretes, jocs de taula i figures col·leccionables.

A més a més, des de la franquícia relaten que el passat mes de setembre van obrir una editorial des d'on publiquen una revista de tirada trimestral sota el nom deKame Kame amb un objectiu molt clar: "Fomentar i visibilitzar el talent de nous guionistes i dibuixants de còmics catalans i espanyols". Aquesta revista a l'estil "Shonen Jump" recull el seu art perquè puguin donar-se a conèixer al món i donar-los suport en la cerca de noves oportunitats.