Llevantada

Obres d'emergència a la Floresta per una esllavissada causada pel temporal

Aquest dijous 23 de gener a la tarda, el mur de contenció de la finca va cedir comportant el despreniment de part del carrer

Obres d'emergència a la Floresta per una esllavissada causada pel temporal | Ajuntament de Sant Cugat
per NacióSantCugat, 24 de gener de 2020 a les 16:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament efectua obres d’emergència al carrer de Pere Planes de la Floresta, arran de l’esllavissada causada pel temporal Gloria. Aquest dijous a la tarda el mur de contenció de la finca del número 275 va cedir comportant el despreniment de part del carrer. El tall de trànsit al tram afectat es mantindrà tallat fins a nou avís. 

Després de la inspecció feta pels tècnics municipals aquest divendres 24 de gener al matí, s'ha decidit iniciar avui mateix les obres d'emergència per "treure perillositat" a la zona.


Els treballs consistiran en la canalització de les aigües de la part alta del carrer per desviar-les a una riera contigua; la impermeabilització de la superfície del carrer afectat; i la creació d'un canal de desguàs per conduir les aigües fins al tram urbanitzat de Pere Planes. L'àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament determinarà dilluns 27 de gener el full de ruta a seguir per la reconstrucció del tram.
 

Obres d'emergència a la Floresta per una esllavissada causada pel temporal Foto: Ajuntament de Sant Cugat


Altres treballs arran del temporal

El consistori també està treballant per solucionar altres desperfectes causats per la llevantada com ara la reparació de l'esvoranc al camí de Sant Medir, l'arranjament dels sots al Camí del Crist Treballador, i l'accés de la Rabassada continua tallat. Per accedir al Centre d'Atenció Immediata de Menors Estrangers no acompanyats (MENAS). 

 

Participació