16 santcugatenques enlairen els seus projectes empresarials a través del programa «Take Off»

La iniciativa busca donar resposta a les necessitats empresarials de les dones emprenedores

Les participants han desenvolupat projectes en àmbits com el disseny gràfic, el manteniment d’habitatges, el comerç o l’estètica, entre d’altres
Les participants han desenvolupat projectes en àmbits com el disseny gràfic, el manteniment d’habitatges, el comerç o l’estètica, entre d’altres | Aj. de Sant Cugat
17 de desembre del 2021

Aquest matí, l'alcaldessa Mireia Ingla ha repartit un diploma a les 16 santcugatenques que han participat en la segona edició del "Take Off". Un programa formatiu i de suport a l'emprenedoria femenina promogut per l'Ajuntament de Sant Cugat i amb la col·laboració de la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat (XDESC). 

Durant vuit setmanes, les participants han rebut suport, acompanyament i formació; creat sinergies i networking; i compartit inquietuds, coneixements i la seva experiència amb altres dones emprenedores. Un itinerari gratuït i fet a mida per estimular la creativitat i millorar habilitats perquè puguin tirar endavant els seus projectes empresarials des d'un lideratge femení per afavorir la igualtat de gènere en l'àmbit empresarial.

Entre aquests hi ha iniciatives relacionades en l’àmbit del disseny gràfic, il·lustració i màrqueting, centres d’estètica i barberia, reparació i manteniment d’habitatges i comunitats, l’alimentació i comerç.