La CUP insta a les entitats veïnals de Valldoreix a presentar proves per denunciar els fets de les «Pomes podrides»

El regidor cupaire Ferran Margineda recorda que el responsable polític últim és el president Puig

El vocal de la CUP Valldoreix, Ferran Margineda
El vocal de la CUP Valldoreix, Ferran Margineda | CUP
07 de desembre del 2021
Actualitzat a les 17:50h

Fa uns dies, algunes de les grans entitats veïnals de Valldoreix - l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix i els col·lectius veïnals representants de la Colònia Montserrat i de l'Avinguda Baixador- van emetre un comunicat per denunciar el "tarannà" de l'àmbit tècnic i urbanístic de l'EMD. Una polèmica encetada amb l'administració valldoreixenca a partir d'un article d'opinió publicat a la premsa local sota el títol "Pomes podrides". 

En el text, els veïns van carregar contra la "mala gestió" i els "casos fragants de canvis de criteris injustificats" dels tècnics, fet que els suposava una "indefensió evident". Davant d'aquestes acusacions, la CUP ha instat a les associacions veïnals a, en cas de tenir proves, "elevar-les a les instàncies judicials pertinents"; o, per altra banda, demanar al nou secretari-interventor que revisi aquestes controvertides actuacions. Uns fets que, recorden, en cas de provar-se, recaurien sobre el responsable polític últim que seria el president Josep Puig. Una figura que el regidor cupaire Ferran Margineda ha acusat de "desconnexió i inacció". 

En tot cas, Margineda lamenta que s'hagi produït un nou "escarni públic" al cap d'Urbanisme que fa uns dies ja va ser víctima d'assetjament domiciliari amb llançament de pintura al seu habitatge.