Ajuda a Càritas perquè tots els infants de Sant Cugat puguin tenir una nit de Reis especial

Arrenca la campanya nadalenca "Un nen, una joguina" de la mà de la parròquia de Sant Pere d'Octavià

Regals de la campanya
Regals de la campanya | Cedida
Sergi Baixas
03 de desembre del 2021

Com cada any, Càritas Sant Cugat de la mà de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià engega la campanya nadalenca "Un nen, una joguina". Una iniciativa solidària que neix amb l'objectiu que cap infant de la ciutat es quedi sense joguines la nit de Reis de la qual està previst que més de 260 famílies amb pocs recursos se'n puguin beneficiar.

Per participar, es poden comprar joguines i llibres als establiments col·laboradors de la campanya o directament portar el material nou a la Casa Abacial del Monestir del 23 al 32 de desembre. També es pot fer una aportació econòmica a través de Verse al telèfon 636 21 21 74, posant en el concepte 1n1j; de Bizum, amb el codi 33567 en l’apartat de “fer un donatiu” o bé en el compte corrent de Càritas ES20 2100 0104 8601 0241 9117 especificant que és per la campanya "Un nen, una joguina".

Enguany, els establiments col·laboradors són: les botigues Kiva, De mammalia, La Festa i Abacus; la Papereria Planas; la copisteria Arpali; les llibreries El Celler dels Llibres, Alexandria, El Pati de Llibres i Paideia; i les jugueteries Eurekakids, Juguettos i Els Tres Reis. Tots aquests locals de la ciutat apliquen un descompte en les compres i les guarden fins que els responsables de la campanya els passen a buscar. 

A més a més, el grup musical Meraki oferirà un concert de Nadal al Monestir el proper dissabte 11 de desembre a les 20.30 h. En aquesta ocasió, l'entrada serà una joguina nova o un donatiu que servirà per comprar allò que faci falta per completar les llistes dels Reis dels infants.