ENQUESTA | Com ha de ser l'arribada dels Reis Mags: amb o sense helicòpter?

L'Ajuntament ha pres la decisió des d'una perspectiva de seguretat i per l'emergència climàtica

Els Reis d'Orient arribant en helicòpter a Sant Cugat
Els Reis d'Orient arribant en helicòpter a Sant Cugat | Aj. de Sant Cugat / Localpres
03 de desembre del 2021

Després de molts anys, Ses Majestats els Reis d'Orient deixaran d'arribar en helicòpter al parc de l'Arborètum de Sant Cugat. Així ho va avançar la setmana passada la tinència d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, que apuntava que aquest canvi ja s'havia consensuat abans de l'arribada de la pandèmia. 

Madrona va exposar que la decisió s'ha pres per dos motius: per raons de seguretat i per les emissions en la situació actual d'emergència climàtica. "No podem tenir un helicòpter sobrevolant la ciutat i fent dues parades. Era un canvi que s'havia de fer", va relatar la republicana en declaracions als mitjans de comunicació.

Així doncs, finalment els Reis apareixeran "màgicament" al voltant de la plaça d'Octavià que també esdevindrà el nou punt de sortida de la cavalcada. En aquest cèntric indret de la ciutat es convocarà a la ciutadania que comptarà amb diverses grans pantalles col·locades a l'entorn del Monestir perquè tothom ho pugui seguir amb comoditat mentre s'eviten aglomeracions. I tu, què en penses?