Gràfic | L'atur continua en caiguda lliure a Sant Cugat

El municipi afronta el final d'any amb un total de 2.370 persones sense feina

Un grup de ciutadans fa cua al Servei d'Ocupació de Catalunya, al carrer Sepúlveda, l'octubre del 2018
Un grup de ciutadans fa cua al Servei d'Ocupació de Catalunya, al carrer Sepúlveda, l'octubre del 2018 | ACN
03 de desembre del 2021
Actualitzat a les 11:04h

L'atur a Sant Cugat continua descendint en caiguda lliure aquest novembre, acompanyada de la tendència general de la resta de la comarca i del país. En aquest sentit, l'atur santcugatenc manté l'embranzida que arrossega des del mes de febrer i torna a registrar una nova forta reducció de les llistes per desè mes consecutiu. La ciutat afronta el final d'any amb 114 persones menys desocupades
 
 

Així doncs, el municipi registra un total de 2.370 persones sense feina, el que significa un 5,4% de la població activa -tres dècimes menys que a l'octubre-. Unes xifres que situen Sant Cugat a nivells d'ocupació anteriors a l'impacte de la pandèmia.  Una fotografia molt diferent de la de fa justament un any, quan aleshores es va assolir el pic de la pandèmia en relació a l'atur amb 3.584 veïns desocupats. La tinència d'alcaldia d'Economia, Elena Vila, celebra aquests "símptomes de recuperació econòmica". 
 
Pel que fa a les capitals del Vallès Occidental, Terrassa també ha registrat una reducció de l'atur de 362 persones i Sabadell de 188.