Aquests són tots els Quintos de Nadal 2021 a Sant Cugat

La tradicional activitat nadalenca se celebrarà al Parc Jove de Ramon Barnils de Sant Cugat, als barris de la Floresta i les Planes i a l'escola Pins del Vallès

El Quinto de Sant Cugat cada any aplega més seguidors
El Quinto de Sant Cugat cada any aplega més seguidors | Joaquim Albalate
02 de desembre del 2021
Actualitzat a les 11:41h

Després del passat any pandèmic que va obligar a celebrar el Quinto de manera telemàtica, la tradicional activitat nadalenca recupera la presencialitat amb més ganes que mai. El principal ho farà durant tres dies al nou Parc Jove que s'ubicarà al parc de Ramon Barnils de Sant Cugat.

Així doncs, la disbauxa a càrrec dels lloros i cotorres de Cal Temerari està garantida i el tret de sortida es donarà el pròxim dissabte 25 de desembre a partir de les 19 h de la tarda amb la inauguració del primer Quinto de l'any. Els presents podran "picar" Quinto fins a l'1 h de la matinada; malgrat que tot seguit començarà la Festa de Nadal del Quinto que s'allargarà fins a les 5 h del matí. L'endemà, diumenge 26, també se celebrarà una nova jornada de Quinto de 19 h a 2 h. 

Ja de cara a la següent setmana, dimarts 28 de desembre a partir de les 17 h tindrà lloc un Quinto familiar amb un to rebaixat per a tots els públics, però a partir de les 19 h es recuperaran les emblemàtiques rimes també fins a la 1 h. Finalment, els darrers dies 29 i 30 de desembre, de 19 h a 1 h, els santcugatencs podran intentar optar a guanyar el premi gros; o com a mínim, llençar les guixetes a l'afortunat.

Més quintos

Per la seva banda, a la Floresta el Senglar Cultural ha organitzat el seu propi Quinto per al pròxim divendres 17 de desembre. Una activitat que tindrà lloc al Centre Social i Sanitari de la Floresta de 21 a 1 h. L'endemà, al mateix barri, se celebrarà un nou Quinto, aquesta vegada de caire infantil, al Casino de la Floresta a partir de les 19 h a càrrec del Centre Obert de Can Llobet.

Una mica més amunt, a les Planes, la Comissió de Festes de les Planes també ha muntat el seu Quinto per a dissabte 18 de desembre a partir de les 21 h al Casal. 

Qui també organitza de nou el seu Quinto particular és l'AFA del centre educatiu Pins del Vallès. Una activitat per a totes les famílies que tindrà lloc a la mateixa escola el proper dissabte 18 de desembre de 18 h a 22 h.