Sant Cugat celebrarà el seu 1r Torneig de Globus per Nadal

L'activitat ha estat organitzada per l'Oh!FICINA JOVE i comptarà amb la presència de l'estrella valldoreixenca Jan Franquesa

Franquesa assegura que estaria encantat de tornar a participar en la segona edició
Franquesa assegura que estaria encantat de tornar a participar en la segona edició | Sergi Baixas
02 de desembre del 2021
Actualitzat a la 13:20h

La febre dels globus arriba a Sant Cugat. Per aquest Nadal, l'Ajuntament, de la mà de l'Oh!FICINA JOVE, ha organitzat el primer Torneig de Globus de Sant Cugat com a activitat proposada des del Consell de Joves 12-17. Un campionat entre santcugatencs, d'entre 12 a 29 anys, que es deixaran la pell per impedir que el seu globus toqui a terra mentre s'ho posen difícil al rival. 

A més a més, tal com ha pogut saber NacióSantCugat, aquest esdeveniment comptarà amb la presència del valldoreixenc Jan Franquesa, que malgrat no poder confirmar si podrà participar de l'esdeveniment perquè li coincideix amb l'època d'exàmens, es mostra "encantat" de la iniciativa local i farà tot el possible per assistir-hi. El jove atleta, representant de la selecció espanyola, va alçar-se amb la medalla de bronze al 1r Mundial de Globus de la història organitzat aquest passat mes d'octubre per l'streamer Ibai Llanos i el defensa del Barça Gerard Piqué. Fa unes setmanes, aquest mitjà va entrevistar-lo perquè ens expliqués la seva experiència al torneig més esbojarrat que ha causat furor a les xarxes socials. 

Així doncs, aquesta activitat santcugatenca se celebrarà el pròxim dimarts 4 de gener al Parc Jove de Ramon Barnils; un espai de referència que acollirà diverses activitats per al jovent de la ciutat, com ara el Quinto, entre moltes d'altres. Des de l'organització confirmen que hi haurà un "premi experimental" per als guanyadors.

L'arbitratge i locució del campionat anirà a càrrec dels representants del Consell de Joves i l'escenari estarà comprès de diversa escenografia d'entitats d'arts escèniques de Sant Cugat encerclat per un ring de cinta sense parets de metacrilat. 

L'activitat és gratuïta i per apuntar-se cal reservar entrada a l'APP "Nadal Sant Cugat" i portar un casc des de casa.