El Teatre-Auditori presenta la temporada febrer-maig 2022 amb la recuperació del 100% de l'aforament

Un programa "molt divers" que comptarà amb diversos descomptes i abonaments per interpel·lar i "posar totes les facilitats a la ciutadania"

Presentació de la nova temporada del Teatre-Auditori de Sant Cugat.
Presentació de la nova temporada del Teatre-Auditori de Sant Cugat. | Jordi Garcia / Local Pres
01 de desembre del 2021

El Teatre-Auditori de Sant Cugat presenta la nova temporada de febrer i maig 2022 amb la recuperació del 100% de l'aforament. Un programa "molt divers" que comptarà amb diversos descomptes i abonaments per interpel·lar i "posar totes les facilitats a la ciutadania" perquè puguin gaudir de la cultura, han explicat l'alcaldessa Mireia Ingla i la tinència d'alcaldia de Cultura Esther Madrona

Més d'una trentena d'espectacles estan programats per a aquest període on destaquen el retorn de Joan Dausà amb el seu darrer disc "Ho tenim tot" o l'humorista i membre de Tricicle Carles Sans amb el seu últim treball "Per fi sol". Entre d'altres propostes també hi figuren "23-F" d'Àlex Rigola; "Final de partida", de Samuel Beckett amb Jordi Bosch i Jordi Boixaderas, o el premiat "Europa Bull" de Jordi Oriol. La programació també inclou "L'oreneta", de Guillem Clua i amb Emma Vilarasau i Dafnis Balduz. En l'àmbit musical, la cantaora Estrella Morente també actuarà sobre l'escenari santcugatenc.

A més a més, com a novetat de la nova temporada s'incorporen tres espectacles votats directament per la ciutadania com a part dels pressupostos participatius en les categories de públic general, familiar i jove. Aquestes propostes guanyadores són "Les irresponsables" de Sílvia Munt, "Jo vaig amb mi" adaptat i dirigit per Paco Mir; i "Golfa" de José Padilla, espectacle guardonat amb el Premi Territoro Violeta a la DFeria Donòstia. Una novetat "que ha vingut per quedar-se", ha assegurat Madrona. 

Programa Teatre-Auditori de Sant Cugat (febrer-maig 2022) by Sergi Baixas on Scribd