«El Jueves» aterra a Sant Cugat amb una exposició al Museu del Còmic

La mostra es podrà visitar fins al pròxim 27 de febrer

L'exposició ja s'ha estrenat al Museu del Còmic de Sant Cugat
L'exposició ja s'ha estrenat al Museu del Còmic de Sant Cugat | Sergi Baixas
26 de novembre del 2021
 
El Museu del Còmic de Sant Cugat acollirà fins al pròxim 27 de febrer una exposició de la revista satírica "El Jueves". Dibuixos, fotografies i altres peces inèdites del popular setmanari repassen la seva trajectòria des de la primera publicació l'any 1977.  
 
Aquest dimarts, durant l'acte d'inauguració, un dels fundadors d"El Jueves" i comissari de l'exposició José Luis Martínez ha volgut agrair a l'equipament santcugatenc que s'hagi mostrat interessat i obert en acollir aquesta memòria històrica de la revista de gairebé 45 anys que s'ha construït principalment gràcies als arxius particulars dels mateixos dibuixants. 
 
El regidor de Seguretat Francesc Carol, en representació de l'Ajuntament, ha volgut celebrar que la ciutat pugui acollir una mostra de la revista que ha esdevingut un mirall de la història del país. ""El Jueves" reflecteix la quotidianitat i la visió còmica dels polítics", assenyala. Una "prova evident" que a Espanya es gaudeix d'una democràcia "millorable" perquè la ciutadania pot enriure-se'n del poder.