Valldoreix recupera la Milla Solidària després de la pandèmia

La recaptació de la 5a edició es destinarà a l'Associació Espanyola contra el Càncer i les joguines s'entregaran als nens i nenes ingressats al Parc Taulí de Sabadell

Presentació de la 5a edició de la Milla Solidària de Valldoreix
Presentació de la 5a edició de la Milla Solidària de Valldoreix | EMD de Valldoreix
23 de novembre del 2021

Valldoreix recupera la Milla Solidària després d'haver-se hagut de suspendre i reinventar l'any passat arran de la pandèmia. En una roda de premsa a la sala de plens de la Junta de Veïns de l'EMD, el govern ha presentat la cinquena edició d'una iniciativa que fomenta l'esperit cooperatiu i solidari més enllà de la competitivitat estrictament esportiva.

Així doncs, enguany la cursa se celebrarà el pròxim 12 de desembre amb l'Institut Arnau Cadell com a punt de sortida i arribada; on també s'organitzarà una xocolatada i hi haurà un castell inflable. La recaptació es destinarà a l'Associació Espanyola contra el Càncer i les joguines s'entregaran als nens i nenes ingressats al Parc Taulí de Sabadell per col·laborar d'una forma "més local i propera" al municipi. Les donacions també es poden fer directament a la Casa de la Vila, fins al 30 de desembre.

Set categories correran en diferents circuits i horaris: 11.30 h: Infantils -nascuts 2009/10- 800 metres; 11.40 h: Alevins -nascuts 2011/12- 800 metres; 11.50 h: Benjamins -nascuts 2013/14- 800 metres; 12 h Pre-benjamins -nascuts 2015/16- 400 metres; 12.10 h: Pares, Mares i Fills -nascuts 2017/21- 400 metres; 12.30 h: Milla Inclusiva 1.609 metres; i a les 13 h: Milla Open 1.609 metres. 

La Milla Solidària

La Milla Solidària de Valldoreix es reparteix en tres grans blocs: la Milla Open pels corredors nascuts fins al 2007 -1.609 metres en un recorregut pensat per a tots els públics-; la Milla Inclusiva focalitzada per les persones amb discapacitats físiques i psíquiques -que per primera vegada a petició dels participants, es repartirà una copa per als tres primers finalistes-; i la Milla Infantil amb les respectives subcategories i distàncies segons l'edat.

El preu de la inscripció és de quatre euros -inclou el dorsal i el xip de cronometratge-, excepte pels corredors de les milles inclusiva i infantils que és gratuït. Les inscripcions es poden fer via online a millasolidariavalldoreix.com o de forma presencial una hora abans que comenci la cursa. Els participants obtindran una bossa d'obsequis de corredors per part dels col·laboradors de l'activitat i una gorra d'hivern amb el logo de la Milla Solidària.