Entren a robar a la casa d'Ansu Fati a Sant Cugat

El jugador del Barça estava al Camp Nou mentre es jugava el derbi contra l'Espanyol

Ansu Fati, després de marcar contra el Llevant.
Ansu Fati, després de marcar contra el Llevant. | FCB
Redacció
22 de novembre del 2021
Actualitzat a les 20:02h

Uns lladres van entrar a robar a casa d'Ansu Fati la nit d'aquest passat dissabte, segons ha pogut avançar La Vanguardia. El jugador del Barça, que està lesionat, estava al Camp Nou mentre es jugava el derbi contra l'Espanyol; tot i que membres de la seva família estaven al domicili de Sant Cugat del Vallès quan els assaltants van entrar. 

Aquests eren a la planta baixa veient el partit al menjador quan, al voltant de les 22 h, van escoltar sorolls sospitosos al pis superior. Els familiars van alertar als Mossos d'Esquadra quedant-se al pis inferior sense anar a comprovar què estava passant. 

En arribar les patrulles, ja no quedava ningú a la casa. Això sí, les habitacions havien estat completament regirades. Els delinqüents s'havien mogut amb absolut silenci per l'habitatge del futbolista culer. El cos policial va poder comprovar que l'alarma estava desconnectada i les càmeres de seguretat, apagades. 

Segons el mateix mitjà, el valldoreixenc Ansu Fati s'ha desplaçat aquest matí a la comissaria dels Mossos de Sant Cugat per denunciar els fets. L'haurien sostret diners, diverses joies i rellotges

La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos ja ha agafat el cas sospitant-se que podria tractar-se d'un grup organitzat i especialitzat de lladres