Ensurt per una fuita de gas a pocs metres de l'Ateneu Santcugatenc

Una canonada de gas s'hauria trencat quan uns treballadors estaven fent tasques de jardineria a l'entorn

Ateneu Santcugatenc.
Ateneu Santcugatenc. | GSV
22 de novembre del 2021
Actualitzat a les 18:30h

Ensurt aquesta tarda per una fuita de gasa pocs metres de l'Ateneu Santcugatenc -just a la casa del costat-. La incidència s'ha produït a l'avinguda de Gràcia al voltant de les 16 h de la tarda quan uns treballadors haurien trencat una canonada de gas mentre estaven fent tasques de jardineria. 

Segons han confirmat fonts de Bombers a NacióSantCugat, dues dotacions del cos s'han traslladat a la zona per resoldre l'incident i, posteriorment, efectuar una revisió de l'entorn i edificis adjacents per assegurar-se que l'aire estigués net. Cap persona ha resultat ferida ni ha fet falta l'assistència del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

L'activitat de l'Ateneu s'ha pogut reactivar amb normalitat després d'un retard de 10 minuts. 

Caldera defectuosa a Mira-sol

Pocs minuts després, els Bombers també han hagut d'actuar en una incidència a l'avinguda de Bilbao -que connecta Mira-sol amb Valldoreix- i ha precisat del tall momentani de la via. Allà, al voltant de les 17 h, una caldera defectuosa ha provocat una mala combustió que ha requerit la presència dels cossos d'emergència. En aquest cas, tampoc s'ha hagut d'atendre a ningú per inhalació de gasos tòxics.