Un tècnic de l'EMD de Valldoreix, assetjat al seu domicili

El president Puig condemna els fets i avisa que perseguirà a qualsevol que no respecti els principis democràtics

El logo de l'EMD de Valldoreix
El logo de l'EMD de Valldoreix | Sergi Baixas
18 de novembre del 2021
Actualitzat a les 20:20h

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha inaugurat el ple ordinari de novembre fent una declaració institucional per denunciar l'"agressió" patida per un treballador de la casa fa pocs dies. Un dels tècnics de l'administració valldoreixenca ha estat víctima del llançament de pintura a la façana del seu propi domicili. 

"Vivim en un estat de dret i, per tant, no podem permetre que ningú es prengui la justícia per la seva mà", ha afirmat contundentment Puig. "Perseguirem amb fermesa a qualsevol persona que no respecti els principis democràtics i de convivència cívica", ha afegit el president. 

De la mateixa manera, el cap de govern també ha denunciat la "crítica desmesurada i insultant" als serveis tècnics de l'EMD per part d'una entitat veïnal que qüestiona la gestió d'alguns projectes i obres que s'estan executant a dia d'avui a Valldoreix. "Com a administració pública és evident que estem sotmesos a l'escrutini i a la crítica ciutadana, però sempre des del respecte", ha sentenciat Puig. 

Per altra banda, el president es compromet de no tornar a fer esment del nom i cognoms de cap càrrec d'aquesta administració per tal d'evitar "escarnis i assetjaments".