Un macrobrot en una escola de Sant Cugat suma més de 345 confinats

Actualment, el Pureza de María és el centre amb més alumnes confinats del país

L'escola concertada Pureza de María
L'escola concertada Pureza de María | Pureza de María
S.B.
09 de novembre del 2021
Actualitzat el 11 de novembre a la 13:10h

A dia d'avui, un total de 339 alumnes i 8 professors del Pureza de María estan confinats arran d'un macrobrot de Covid-19. Una situació epidemiològica que afecta al voltant d'una vintena de grups d'infantil i primària. Actualment, aquest centre concertat de Sant Cugat és l'escola amb més alumnes confinats de Catalunya. 

Segons dades del Departament d'Educació de la Generalitat, els afectats són un total de 347 membres de la comunitat educativa; havent-se detectat 41 casos positius en els darrers deu dies. Una tendència a l'alça que s'ha anat registrant després de les festes de la Castanyada i Halloween. Els 18 grups de primària estan confinats. 

Tots els casos són asimptomàtics i l'alumnat continua fent classe des de casa via online. L'alcaldessa Mireia Ingla s'ha posat aquest matí en contacte amb la direcció de l'escola i els ha traslladat el suport de l'Ajuntament. "La situació ens ha de recordar que encara no podem abaixar la guàrdia, especialment en àmbits com l'escolar, on la vacunació està menys estesa", ha exposat la republicana a través de les xarxes socials".