Quatre vs. un: nous robatoris a punta de ganivet a Sant Cugat

Els Mossos han detingut als presumptes lladres que havien sostret a les víctimes mòbils i patinets elèctrics

Els Mossos han detingut quatre persones
Els Mossos han detingut quatre persones | Mossos d'Esquadra
S.B.
09 de novembre del 2021
Actualitzat a les 10:41h

Nou atac a punta de ganivet a Sant Cugat. Fa uns dies, una noia va ser víctima d'un robatori amb violència de matinada a tocar de les carpes Drinkking; avui s'ha sabut que divendres passat van haver-hi, com a mínim, dos robatoris més amb el mateix modus operandi

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria local han fet saber que el passat 5 de novembre van ser detingudes quatre persones -dos menors i dos majors d'edat com a presumptes autors de dos robatoris amb violència i intimidació.

Els fets van tenir lloc al voltant de les 21 h de la nit pels carrers de Mira-sol. Quatre nois van amenaçar amb ganivets un noi per robar-li el patinet i el telèfon mòbil. Després de patir l'atac, la víctima va alertar al cos policial. 
 

Els Mossos van interceptar tres ganivets, una bosseta de marihuana i un telèfon mòbil. Foto: Mossos


Poca estona després, una patrulla de paisà va localitzar quatre joves que coincidien plenament amb la descripció facilitada a l'alçada del camí de Sant Cugat al Papiol; dos d'ells portaven patinets elèctrics. Els agents van aturar-los i identificar-los. Durant l'escorcoll van localitzar tres ganivets, una bosseta de marihuana i un telèfon mòbil. El mòbil i un dels patinets eren robats. 

Un cop a dependències policials, el cos policial va fer comprovacions amb l'altre patinet esbrinant que també havia estat robat poca estona abans de la mateixa manera intimidatòria. Tots quatre van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb intimidació.

Els menors van passar a disposició judicial davant de la Fiscalia de Menors i els dos detinguts majors d'edat van passar a disposició del Jutjat de Guàrdia que va decretar l'ingrés a presó