SORTEIG | Dues entrades dobles per les estrelles de l'Òpera de París

NacióSantCugat sorteja, entre els seus lectors, dues entrades dobles per anar a veure l'espectacle el dissabte 13 de novembre a LaFACT

Dansa amb Agnès Letestu i Vincent Chaillet
Dansa amb Agnès Letestu i Vincent Chaillet | Cedida
NacióSantCugat
08 de novembre del 2021
Actualitzat el 09 de novembre a les 18:00h
Les estrelles de l'Òpera de París, Agnès Letestu i Vincent Chaillet pujaran a l'escenari de LaFACT en la 38à temporada de Dansa BBVALe Jazer d’Aliénor és un projecte que sorgeix dels interrogants que la ballarina Agnès Letestu tenia sobre Saint-Antonin Noble Val, la ciutat dels seus avantpassats: els vincles entre la vella Aquitània i els anglesos, el paper dels trobadors i de l’amor cortès. Així neix l’argument d’un espectacle coreogràfic que tracta sobre el paper de la dona en la civilització de les corts feudals del Pays d’Oc, que ens permet evocar temes com la força de l’amor, la música i la poesia d’ahir i d’avui.


La coreografia encarna el triangle amorós entre el rei, la dama i el trobador. El joc d’elevació mútua entre la dama i el trobador que inclou la poesia, la música, la veu i la dansa va ser present durant molt de temps totes les corts senyorials d’Europa i va marcar tota la civilització occidental, i es fa palpable gràcies a la dansa d’Agnès Letestu, que vol posar èmfasi en el rol que la dona tenia en l’amor cortès. 

NacióSantCugat sorteja, entre els seus lectors, dues entrades dobles per anar a veure l'espectacle el pròxim dissabte 13 de novembre a les 20 h a La Factoria Cultural Terrassa. Les inscripcions pel sorteig romandran obertes fins el dijous a les 10 hores, i t'hi pots apuntar aquí:

 

Bases del sorteig:

- El termini per participar es tancarà el dijous 11 de novembre a les 10.00 h. 

- Un cop fet el sorteig, NacióSantCugat contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.